GOVEDARICA SE OGLASIO: "Povući ću se iz politike ako Dodik i partijski drugovi..."

"(...) ispoštuju zaključke NSRS-a i formiraju vojsku Republike Srpske, VSTS i transfer indirektnog oporezivanja u Republiku Srpsku."

  • Mini market

  • 19. Apr. 2022  19. Apr. 2022

  • 0

Član Predsjedništva SDS-a Vukota Govedarica tvrdi kako SNSD nikada neće vratiti nadležnosti Republici Srpskoj. Podsjeća da je o tome govorio i pije nekoliko mjeseci.

Ove tvrdnje iznio je na svom Facebook profilu.

"Prošlo je skoro dva mjeseca od te famozne posebne sjednice NSRS-a, koja je najavljena u oktobru, a da li je Radovan Višković obavijestio Fadila Novalića da je Republika Srpska povukla sporazume o prenesenim nadležnostima iz nadležnosti Bosne i Hercegovine o pitanju odbrane, pravde i administracija za indirektno oporezivanje? Nije i neće, ali ga je pozvao zbog nekih drugih pitanja.

Ostalo je još četiri mjeseca da Vlada predloži zakone po kojima se ove institucije formiraju u Republici Srpskoj. Hoće li doći do toga? Neće, jer to nikad nije bio plan naših vladajućih. Ako Dodik i njegovi prijatelji i partijski drugovi, ispoštuju zaključke NSRS-a i formiraju vojsku Republike Srpske, VSTS i transfer indirektnog oporezivanja u Republiku Srpsku, javno ću se izvinuti, objaviti da sam totalno pogrešno postupio i ja ću se povući iz politike", poručio je Govedarica.

Од првог момента сам тврдио и сада тврдим да је теорија како ће СНСД вратити Републици Српској пренесене надложности...

Objavljuje Вукота Говедарица - Vukota GovedaricaUtorak, 19. travnja 2022.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...