POLICIJA NE PRAŠTA: Vlasnik Ferrarija vrijednog 600.000 maraka isključen iz saobraćaja jer nije...

Na licu mjesta su mu skinute registarske tablice.

  • Auto

  • 20. Apr. 2022  20. Apr. 2022

  • 0

Da biste imali Ferrari prvo morate zaraditi ogroman novac ili se roditi u porodici u kojoj ga je akumulirao vaš prethodnik. Morate potrošiti bogatstvo da biste ga kupili, a potom i održavali.

U Njemačkoj pokrajini Sjevernoj Rajni-Vestfaliji policija je povukla jedan Ferrari iz saobraćaja, a razlog je taj da osiguranje automobila vrijednog 300.000 eura nije plaćeno. Zanimljivo, vozač je imao stotine hijada eura za Ferrari, a nije želio platiti osiguranje.

Kako je saopćila policija, na licu mjesta su skinute registarske tablice Ferrarija. Vlasnik (32) se nije osjećao dovoljno sigurno na policijskoj kontrolnoj tački da bi tamo ostavio svoj F8 Tributo. Unajmio je kamion za vuču – o svom trošku, ističe policija – da odveze Ferrari do njegove kuće. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...