PROCURIO VIDEO: Skupcjeni Ferrari stradao u prodajnom salonu, razlog je nevjerovatan…

Bilo je potrebno oko četiri sata kako bi se izvuklo skupocjeno vozilo.

  • Auto

  • 05. Feb. 2023  

  • 0

Zaposlenici salona luksuznih vozila u Palm Beachu svjedočili su drami uzrokovanu tehničkom greškom.

Šteta je samo oštećenje najnovijeg modela Ferrari Roma. Uz troškove popravka treba računati i na smanjenje prodajne cijene, što je ukupno oko 100.000 dolara.

Moglo je proći mnogo gore, jer je iz talijanskog sportskog automobila počelo curiti gorivo. Vatrogasci iz vatrogasno-spasilačke službe okruga Palm Beach stigli su na mjesto događaja i njihov prvi posao bio je isključiti struju zgrade kako bi izbjegli potencijalni požar.

Incident se dogodio u utorak poslijepodne u zastupstvu Ferrarija u Palm Beachu kada se lift automobila pokvarilo dok je na njemu bio Ferrari Roma. Ferrari je visio u oknu lifta ranije nakon što se lift automobila pokvario u prodajnom salonu okruga Palm Beach.

Bilo je potrebno oko četiri sata kako bi se izvuklo skupocjeno vozilo. Najvažnije je da nije bilo ozlijeđenih.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...