ZVIJEZDE HIT SERIJE PONOVO SE OKUPILE: Na crvenom tepihu najviše pažnje je privlačila Zendaya u elegantnom izdanju (FOTO)

Uz srebrne komade nakita i zalizanu frizuru, Zendaya je još jednom opravdala status nove modne ikone.

  • Žena

  • 22. Apr. 2022  22. Apr. 2022

  • 0

Ekipa iz serije Euphoria pojavila se na panelu pod organizacijom HBO Maxa, a pažnju su najviše privlačile stylish dame.

Jedna od najgledanijih mladenačkih serija u posljednjih godinu dana svakako je Euphoria, za koju je već najavljena treća sezona. No dok čekamo nove avanture glavnih likova, poznata ekipa ponovno se okupila i to na panelu pod organizacijom HBO Maxa i to dva mjeseca nakon emitiranja finala druge sezone.

Na crvenom tepihu prije panela najviše pažnje je privlačila Zendaya u elegantnom sivom odijelu koje je uskladila sa sivim cipelama na visoku potpeticu. Uz srebrene komade nakita i zalizanu frizuru, Zendaya je još jednom opravdala status nove modne ikone, navodi Gloria.hr.

image

Zendaya

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...