NEOBIČNA ČESTITKA IZ MOSTARA: Kako je Dragan Čović čestitao pobjedu Emmanuelu Macronu

Dragan Čović uputio je čestitku predsjedniku Francuske Republike Emmanuelu Macronu.

  • Vijesti

  • 25. Apr. 2022  25. Apr. 2022

  • 7

"Vaša Ekscelencijo,   

Čast mi je i zadovoljstvo, u ime Bosne i Hercegovine te u svoje osobno ime, uputiti Vam iskrene čestitke povodom ponovnog uspjeha ostvarenog na predsjedničkim izborima održanim u Francuskoj Republici.

Duboko vjerujem kako ćete ponovno i snažno povjerenje koje Vam je ukazao narod Francuske odgovorno iskoristiti i svojim budućim radom doprinijeti daljnjem jačanju stabilnosti i suradnje u svijetu.

Uvjeren sam i kako ćemo kroz nastavak naše dosadašnje suradnje još više produbiti i učvrstiti dugogodišnje i prijateljske veze i odnose Bosne i Hercegovine i Francuske Republike, na dobrobit svih naših naroda te otvoriti nove puteve još bolje suradnje na svim razinama koja će zasigurno doprinijeti euroatlantskoj budućnosti BiH, njenoj trajnoj stabilizaciji i unutarnjoj konsolidaciji.

Dozvolite mi ovim putem izraziti i nadu da će Bosna i Hercegovina i u budućnosti moći računati na potporu prijateljske Francuske Republike.

Primite, Vaša Ekscelencijo, izraze mog osobitog poštovanja", navodi se u čestitki predsjednika HDZ-a BiH Dragana Čovića objavljenoj na službenoj stranici te stranke.

 

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...