BRUKA NA CAMP NOUU: Pogledajte kako je sudija pomogao gostima da pobijede Barcelonu (VIDEO)

Fudbaleri Raya senzacionalno su pobijedili na Nou Campu Barcelonu s 1-0 u zaostaloj utakmici Primere.

  • Sport

  • 25. Apr. 2022  25. Apr. 2022

  • 0

Katalonci su primili gol već u 7. minuti, preko Alvara Garcie, koji je s desne strane prevario Marc-Andréa Ter Stegena.

Barceloni je zo čak treći poraz kod kuće u samo deset dana, nakon eliminacije u Evropskoj ligi od Eintrachta (3-2) i 1-0 poraz od Cadiza u La Ligi.

Rayo Vallecano je tako praktički osigurao naslov Real Madridu, kojemu nedostaje samo jedan bod u zadnjih pet kola za titulu prvaka Španije.

Pobjedi gostiju uveliko je pomogla i sudijska trojka, koja je u najmanju ruku čudnim odlukama pogurala goste do velikog trijumfa.

Izdvojili smo sporni trenutak i čist jedanaesterac za Barcelonu kojeg sudija „nije vidio“, nakon svega dosudivši nepostojeći ofsajd.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...