VUČIĆ ČESTITAO ROBERTU GOLOBU POBJEDU NA IZBORIMA: "Uvjeren sam da će Srbija i Slovenija nastaviti da unapređuju već dobre političke odnose"

Zato se, kaže Vučić, nadam da će da bude nastavljena dobra praksa održavanja zajedničkih sjednica vlada Srbije i Slovenije.

  • Regija

  • 25. Apr. 2022  25. Apr. 2022

  • 1

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku Robertu Golobu, lideru Pokreta Sloboda, povodom pobjede na parlamentarnim izborima u Sloveniji.

"Čestitam Vam pobedu na parlamentarnim izborima, uz želje za uspeh u radu na dobrobit svih građana Slovenije. Uveren sam da će Srbija i Slovenija nastaviti da unapređuju već dobre političke odnose, kao i saradnju u svim oblastima od obostranog interesa, a posebno da jačaju ekonomske veze", navodi se u čestitki.

Zato se, kaže Vučić, nadam da će da bude nastavljena dobra praksa održavanja zajedničkih sjednica vlada Srbije i Slovenije.

"Cenimo podršku Slovenije na evropskom putu Srbije, kao i svim naporima koje ulažemo u očuvanje regionalnog mira i stabilnosti", navodi se u čestitki predsjednika Srbije Vučića.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...