ĐONLAGIĆ OŠTRO UZVRAĆA: "Neće mu pomoći niti duh, niti Konaković. Biraju građani i džaba je tražiti izgovore da se stane uz Čovića..."

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama, nakon izjave lidera Naroda i pravde.

  • Mini market

  • 29. Apr. 2022  29. Apr. 2022

  • 12

Nakon izjave Elmedina Konakovića, oglasio se član Predsjedništva Demokratske fronte Dženan Đonlagić.

"Neće mu pomoći niti duh niti Konaković. Biraju građani i džaba se pozivati na duha i Daytona i tražiti izgovore da se stane uz Čovića. Na izbore će kao i do sada izaći građani, a ne narodi i birati člana Predsjedništva BiH koji predstavlja sve njih, a ne narode", poručio je Đonlagić.

Podsjetimo, lider Naroda i pravde Elmedin Konaković potvrdio je svoje političko stajalište o takozvanom legitimnom predstavljanju naroda i izboru člana Predsjedništva iz reda hrvatskog naroda.

"U duhu svih procesa, historije Bosne i Hercegovine, ja mislim nije fer da ljudima biramo hrvatskog člana Predsjedništva", kazao je Elmedin Konaković.

Opširnije možete pročitati OVDJE.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...