DŽAFEROVIĆ ČESTITAO ABAZOVIĆU: "Uvjeren sam da ćemo i dalje biti primjer dobrosusjedskih odnosa"

"Vama, cijeloj Vladi i građanima Crne Gore želim uspješan predstojeći mandat", naveo je Džaferović.

  • Vijesti

  • 29. Apr. 2022  29. Apr. 2022

  • 0

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Šefik Džaferović čestitao Dritanu Abazoviću na izboru za predsjednika Vlade Crne Gore.

"Poštovani gospodine Dritane Abazoviću, upućujem Vam srdačne čestitke povodom imenovanja na čelo Vlade Crne Gore.

Uvjeren sam da ćemo nastaviti našu saradnju, dalje razvijajući i jačajući odnose Bosne i Hercegovine i Crne Gore, koji su primjer dobrosusjedskih i prijateljskih odnosa u regiji. Put regije jeste put približavanja najvišim demokratskim standardima kroz euroatlantske integracije i izgradnju normalnih društava u kojima će se cijeniti individualne slobode, prava i dostojanstvo čovjeka. Vama, cijeloj Vladi i građanima Crne Gore želim uspješan predstojeći mandat", naveo je Džaferović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...