PROGNOZA VREMENA NE OBEĆAVA: Nagli pad temperature, pljuskovi i grmljavina, sve do…

Danas u Bosni i Hercegovini sunčano uz umjerenu oblačnost.

  • Vijesti

  • 30. Apr. 2022  

  • 0

Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između 4 i 9°C, a dnevna između 17 i 25°C.

U nedjelju u Bosni i Hercegovini sunčanije prijepodne. Jači razvoj oblačnosti u drugoj polovini dana širom zemlje će usloviti pljuskove i slabu grmljavinu. Bez padavina na jugu. Najniža jutarnja temperatura zraka između 5 i 10°C, a dnevna između 16 i 24°C.

U ponedjeljak u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno i nestabilno vrijeme s kišom i pljuskovima. Jutarnja temperatura zraka između 6 i 10°C, a dnevna između 13 i 20°C.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...