NEUGODNO IZNENAĐENJE: Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednih nekoliko dana

Danas u Bosni pretežno oblačno vrijeme sa pljuskovima i slabom grmljavinom.

  • Vijesti

  • 27. Maj 2023  

  • 0

U Hercegovini će preovladavati sunčano uz umjerenu naoblaku. Od sredine dana prema poslijepodnevnim satima mogući su lokalni pljuskovi sa slabom grmljavinom na sjeveru, jugu i jugoistoku Hercegovine. Jutarnja temperatura zraka između 10 i 15°C, a dnevna do 28°C.

U nedjelju u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini većinom umjerena naoblaka. Širom zemlje su mogući lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Jutarnja temperatura zraka između 10 i 15°C, a dnevna do 28°C.

U ponedjeljak nestabilno vrijeme. Razvoj konvektivne oblačnosti širom zemlje će usloviti pljuskove sa grmljavinom. Jutarnja temperatura zraka između 9 i 14°C, a dnevna do 27°C.

U utorak nestabilno vrijeme s lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura zraka između 10 i 15°C, a dnevna do 26°C.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...