IZNENADNA POSJETA LAVOVU: Humanitarka Angelina Jolie stigla u ratom pogođenu Ukrajinu (VIDEO)

Njezin posjet nije mogao proći nezapaženo, pa je na Twitteru osvanula snimka lijepe glumice u jednostavnom izdanju u jednom kafiću u Lavovu te je iznenadila mnoge.

  • Show

  • 30. Apr. 2022  30. Apr. 2022

  • 0

Angelina Jolie, holivudska glumica poznata i po svom humanitarom radu, stigla je u Lavov u ratom pogođenoj Ukrajini Njezin posjet nije mogao proći nezapaženo, pa je na Twitteru osvanula snimka lijepe glumice u jednostavnom izdanju u jednom kafiću u Lavovu te je iznenadila mnoge.

U sivom oversized topu i širokim hlačama u sivim tonovima, s ruksakom, bez puno make upa i s kosom podignutom u punđu, slavna glumica izgledala je kao i uvijek prelijepo.

Angelina Jolie poznata je po svom radu s izbjeglicama pa je odmah na početku ruske agresije na Ukrajinu upozorila na stradanja civila.

'Već smo vidjeli izvješća o žrtvama i ljudima koji su počeli bježati iz svojih domova tražeći sigurnost. Prerano je da znamo što će se dogoditi, ali značaj ovog trenutka ne može se precijeniti', napisala je tad glumica.

Na svom je Instagram profilu ranije istaknula i na patnje izbjeglica diljem svijeta. 

'To iseljavanje uključuje preko 6 miliona Sirijaca, najveće svjetske populacije izbjeglica, koji su raseljeni već više od desetljeća. I više od milijun pripadnika naroda Rohingy iz Mjanmara, koji osim što su prisilno raseljeni, također su apatridi. I gotovo 48 milijuna ljudi koji su protjerani iz svojih domova zbog sukoba i nasilja, koji žive interno raseljeni u svojim zemljama - u Jemenu, u Somaliji, u Afganistanu, u Etiopiji i na mnogim drugim mjestima', upozorila je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...