TEŠKO BOLESNA LEGENDA PODRŽALA RONALDA: Podijelio je emocije sa svima, kakva utjeha nakon velike boli… (FOTO)

Njegovi sadašnji i bivši suigrači su uz Ronalda. Podržavaju ga i druge legende, a u dresu Manchester Uniteda, slavni Portugalac ide dalje na terenu, ali i s porukom koja otkriva porodičnu utjehu nakon pretrpljene boli.

  • Sport

  • 30. Apr. 2022  30. Apr. 2022

  • 0

Nakon velike porodične boli, gubitka malog sina prilikom poroda, Cristiano Ronaldo vratio se na teren i ponovno je efikasan u dresu Manchester Uniteda, a u predahu od nastupa, portugalska fudbalska zvijezda javila se svojim pratiocima emotivnom porukom na Instagramu.

Ronaldo je ondje objavio fotografiju na kojoj u naručju drži kćerkicu koja je došla na svijet kao sestra blizanka preminulog sina. Uz fotografiju, tu su i riječi koje sve govore. ‘Zauvijek ljubav’, napisao je Ronaldo.

Javio se veliki Pele

Među reakcijama na Ronaldovu fotografiju s kćerkicom, svoju poruku ljubavi poslao je legendarni Pele. Brazilski fudbalski velikan se već neko vrijeme bori s teškom bolešću, s tumorom debelog crijeva, a u svojoj borbi, portugalskoj fudbalskoj zvijezdi javio se pružajući podršku.

Peleova poruka poželjela je božji blagoslov obitelji u tuzi, ali i s utjehom zbog rođenja male kćerkice koju je Ronaldo pokazao u objavi na Instagramu.

Benzema iskazao ljubav

Među reakcijama, svoju poruku ljubavi i molitve je ’emojijima’ sa srcem i sklopljenim rukama poslao i Karim Benzema, koji je u dresu Real Madrida bio Ronaldov saigrač od 2009. do 2018., do odlaska portugalskog fudbalskog velikana u Juventus.

Njegovi sadašnji i bivši suigrači su uz Ronalda. Podržavaju ga i druge legende, a u dresu Manchester Uniteda, slavni Portugalac ide dalje na terenu, ali i s porukom koja otkriva porodičnu utjehu nakon pretrpljene boli.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...