BOMBA S OTOKA: Cristiano Ronaldo na ljeto napušta United i vraća se u Real?

Ronaldo odlazi iz Uniteda, a engleski Mirror najavljuje pravu senzaciju.

  • Sport

  • 01. Maj 2022  01. Maj 2022

  • 0

Manchester United je pred velikim remontom koji slijedi ovog ljeta. U klub stiže novi trener, a gotovo svi svjetski mediji pišu kako od ljeta u engleskom divu neće više biti portugalskog napadača Cristiana Ronalda, prenose Sportske novosti.

Ronaldo odlazi iz Uniteda, a engleski Mirror najavljuje pravu senzaciju. Prema njima, Ronaldo nije u planovima vjerovatnog novog trenera Erika Ten Haga pa će potražiti novu sredinu, a navodno je već sve i dogovorio s novim klubom, a karijeru će nastaviti u Španiji.

Englezi tvrde kako se Ronaldo na ljeto vraća u Real Madrid s kojim je nanizao brojne uspjehe i s kojim opet želi igrati u Ligi prvaka koji United vrlo vjerojatno neće vidjeti iduće sezone. Mirror tvrdi kako je Ronaldo u stalnom kontaktu s Florentinom Perezom kojem je navodno poručio da se želi vratiti u Madrid.

Portugalac je bivšem šefu rekao da je svjestan da neće imati jednaku minutažu kao nekada, a Perez je navodno također zainteresiran za vraćanje nekadašnje velike zvijezde koju bi sada mogao dobiti ta 10-ak miliona eura.

Što o svemu misle navijači Reala jasno su pokazali na zadnjoj utakmici kraljevskog kluba kada su u simboličnoj sedmoj minuti skandirali upravo Ronaldovo ime. 'Cristiano, Cristiano!', orilo se stadionom, a bila je to jasna poruka Portugalcu da ga navijači Reala nikada nisu zaboravili.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...