CURE DETALJI TRAGEDIJE U SUSJEDSTVU: "Trudnica odvezala pojas kako bi djetetu dala flašicu..."

Ekipa Hitne pomoći, koja je brzo stigla na mjesto nesreće, mogla je samo da konstatuje smrt djevojke koja je bila u šestom mjesecu trudnoće.

  • Hronika

  • 03. Maj 2022  03. Maj 2022

  • 0

Trudnica Tijana M. iz sela Maleševa kod Golupca u Srbiji poginula je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u nedjelju dogodila kod Donjeg Milanovca.

Tijana M. stradala je kada se automobil u kom se nalazila sudario s kolima koja su se kretala iz drugog pravca.

Srbijanski "Blic" piše kako se Tijana sa suprugom vraćala iz Donjeg Milanovca kući, a s njima u kolima je bilo i njeno dijete. Navodno je u jednom momentu ona odvezala sigurnosni pojas kako bi djetetu koje je sjedilo na zadnjem sjedištu dodala flašicu s mlijekom. Međutim, tada je pod za sada nerazjašnjenim okolnostima u njihovu traku prešao drugi automobil i direktno se zakucao.

Žena je snažno udarila i preminula na mjestu, a navodno joj je od udarca zapravo pukao vrat. Ekipa Hitne pomoći, koja je brzo stigla na mjesto nesreće, mogla je samo da konstatuje smrt djevojke koja je bila u šestom mjesecu trudnoće, javlja Blic.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...