SEVERINA ČESTITALA BAJRAM UZ CVIJET SREBRENICE: Tabloid iz Srbije je optužio za provokaciju (FOTO)

Iz "Kurira" Severini spočitavaju i što je genocid spomenula na Bajram.

  • Estrada

  • 04. Maj 2022  

  • 2

Severina je jučerašnjom objavom na Instagramu muslimanima čestitala Ramazanski bajram, praznik koji obilježava kraj mjeseca ramazana. Na Instagram storyju je napisala "Bajram Šerif Mubarek Olsun", riječi kojima se čestita Bajram, a uz čestitku je objavila i fotografije bosanske košulje i Cvijeta Srebrenice.

alt

Tabloid Kurir je napisao kako nije trebalo dugo čekati "da Severina Vučković opet spomene Srebrenicu", misleći pritom na njeno nedavno gostovanje na bosanskoj televiziji BTH1, prilikom kojeg je izjavila da je u Srebrenici počinjen genocid i da bi Srbija trebala isplatiti odštetu.

Iz "Kurira" Severini spočitavaju i što je genocid spomenula na Bajram. "Zanimljivo je da niko, pa čak ni sami muslimani, kojima je ovaj praznik itekako važan, ne uobičavaju spominjati ovu temu u tom trenutku", pišu te sugeriraju kako su zbog toga "mnogi pratitelji" posumnjali na to kako se radi o provokaciji što Severini, piše Kurir, "nije strano", prenosi Index.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...