NAJBRŽA, NAJJAČA I NAJLAKŠA IZVEDBA: BMW pokazao detalje novog M4 CSL

Novi detalji.

  • Auto

  • 07. Maj 2022  07. Maj 2022

  • 0

Centralni model kojim se obilježava pola stoljeća M odjela pokazao je dva nova detalja.

U drugoj objavi najavnih fotografija BMW je na društvenim mrežama podijelio fotografije na kojima možemo vidjeti novi M4 CSL. Premijerno će biti otkriven kasnije ovog mjeseca, a prvi će ga moći vidjeti posjetitelji Concorso d’Eleganza Villa d’Este.

Najbrža, najjača i najlakša izvedba popularnog coupea će se moći prepoznati po nekoliko detalja. Straga su to svjetla s novom grafikom i OLED tehnologijom. Izgledaju atraktivnije, a nude i tzv. 3D efekt. Nazire se i stražnji spojler u tzv. ducktail izvedbi što će biti vjerojatno najpoželjnija vizualna novost. 

Pogled sprijeda pak otkriva dvije crne trake te žute LED-ice, baš kao na BMW M5 CS (link dolje). Donji dio odbojnika je kao i još neki detalji vjerojatno izrađen od karbona.  

 Ono bitno je ispod poklopca, a to je 3.0 twin-turbo šestcilindraš kojem je snaga podignuta na oko 550 KS, odnosno za 40 KS u odnosu na M4 competition. Pridodamo li tomu redukciju mase te potentnije kočnice i presloženi ovjes, jasno je kako će CSL biti osjetno brži, nadamo se samo na stazi.  

(Index.hr)    

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...