KAD VAM BISERA KAŽE: Turković pozvala dijasporu da glasa na Općim izborima

“Oktobarski Opći izbori su ključni za budućnost BiH i njenih građana. Glasanje je vaše pravo i obaveza. Preuzmite svoju ulogu u izgradnji bolje budućnosti ove države, registrujte se i glasajte, poručila je ministrica vanjskih poslova BiH.

  • Vijesti

  • 07. Maj 2022  07. Maj 2022

  • 3

Ministrica vanjskih poslova Bosne i Hercegovine objavila je video u kojem poziva bh. dijasporu da se registruje i glasa na općim izborima u oktobru ove godine.

“Oktobarski Opći izbori su ključni za budućnost BiH i njenih građana. Glasanje je vaše pravo i obaveza. Preuzmite svoju ulogu u izgradnji bolje budućnosti ove države, registrujte se i glasajte. Nemojte dozvoliti da o vašoj djeci i generacijama koje dolaze odlučuje neko drugi. Ova država pripada i vama koji živite van njenih granica, kao i onima koji žive u BiH. Uvjerena sam da će upravo vaš doprinos u očuvanju, odbrani i izgradnji BiH, biti garancija i zalog za bolja vremena. Registrujte se već danas i osigurajte sebi pravo da birate najbolje. Za sebe, svoju porodicu i domovinu”, poručila je Turković.

Izbori će, prema odluci CIK-a biti održani u nedjelju, 02. oktobra.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...