SLAVNA GLUMICA IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO: Pamtimo je po seriji koja je obilovala vrućim scenama seksa, a sada se potpuno promijenila…

Glumica se proslavila u seriji "Besramni" u kojoj je bilo scena vrućeg seksa.

  • Show

  • 12. Maj 2022  12. Maj 2022

  • 0

Američka glumica Emmy Rossum koju mnogi pamte iz "Besramnih" zablistala je na premijeri svoje nove serije "Peacock Angelyne " u Los Angelesu.

35-godišnja Emmy pozirala je pred okupljenim fotografima nakon što se dugo vremena nije pojavljivala u javnosti.

Foto: AFP

Serija koja prati život samoprozvane ikone 80-ih godina Peacock Angelyne, a producirao ju je Emmyn suprug Sam Esmail. 2020. godine procurile su prve fotografije na kojima je Emmy zbog uloge potpuno promijenila izgled, no snimanje je zbog pandemije koronavirusa bilo odgođeno na neko vrijeme.

Emmy se proslavila u seriji "Besramni" u kojoj je utjelovila lik Fione upečatljiv po scenama seksa.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...