"JOŠ KAD BISTE I KNJIGU PROČITALI": Vedrana Rudan provocirala voditeljicu Joksimović (VIDEO)

(...) Ali to je previše, nećemo sada pretjerivati. Vi ćete potpis pročitati", odgovorila joj je Rudan.

  • Show

  • 12. Maj 2022  12. Maj 2022

  • 1

Vedrana Rudan gostovala je u emisiji Jovane Joksimović prije promocije svoje knjige "Doživotna robija" u Beogradu. Spisateljica je govorila o knjizi, ali i mnogim društvenim temama koje muče Balkance. Pred kraj emisije Rudan je počela provocirati Joksimovićevu.

Jovana je od Rudan tražila da joj potpiše knjigu i pozvala gledatelje na promociju.

"Dođite ako nemate što raditi. Ona će meni sada potpisati knjigu, ja uvijek volim pročitati što mi je napisala, uvijek je to nešto...", rekla je Joksimović, a spisateljica joj je brzo uzvratila.

"Još kad biste i knjigu pročitali... Ali to je previše, nećemo sada pretjerivati. Vi ćete potpis pročitati", odgovorila joj je Rudan.

"Napisat ću ovdje Ivani najvećoj, mislim, ja to uvijek prevedem. Da napišem Ivani ili Jovani?" pitala je Rudan, a Joksimovićeva je odgovorila da je često zovu i Jelena.

"Napisat ću ipak Jelena, žena koja ima. Dakle, Jeleni najvećoj", rekla je spisateljica na kraju, prenosi Index.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...