ZORAN MILANOVIĆ DANAS JE NAŠAO NOVU METU, ČINI SE, ISTU KAO I RUSI: "Ne treba zaboraviti ni bezobrazluk Finske"

Kazao je da je moralno porazno i tužno da se hrvatska vlada "priprema za izbore u Finskoj" te da je to "intelektualno jedna od nižih tačaka u novijoj hrvatskoj povijesti".

  • Regija

  • 13. Maj 2022  13. Maj 2022

  • 4

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović iskoristio je lijep i sunčan dan u Petrinji da se posvađa i s Finskom.

Referirajući se na izjave finskog šefa diplomatije, koji je rekao da su šokirani predsjednikovom retorikom, Milanović je prozvao Fince. 

“Dobro došao u klub. Mi smo u šoku već nekoliko godina od vaše ignorancije i bezobrazluka. Njegov državni tajnik to nije rekao kad je bio na sastanku s mojim suradnicima prije nekoliko dana. U šoku smo što ih već godinama boli neka stvar za nas. U šoku sam i zbog ponašanja Plenkovićeve vlade i HDZ-a. Dobro došli u šokirane nacije. Sad vidiš kako je, druže”, rekao je Milanović.

Kazao je da je moralno porazno i tužno da se hrvatska vlada "priprema za izbore u Finskoj" te da je to "intelektualno jedna od nižih tačaka u novijoj hrvatskoj povijesti".

"Moramo biti jedinstveni. Kada bismo ja i Plenković bili jedinstveni, shvatili bi nas istog trena ozbiljno i garantiram da bi problem bio riješen. Cijena je vrlo mala i Hrvatskoj se može ići u korist, ali kad si razjedinjen, hvataju te u rendu, kak se veli, ti si u sredini, oni se dodaju, to se zove i ševa u nekim dijelovima Hrvatske. To sam ne mogu”, rekao je Milanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...