NIJE MOGLA SAKRITI BOL I EMOCIJE: Nikolina Ristović vratila se na suprugov grob i plakala (FOTO)

Vidoje Ristović iznenada je preminuo tokom masaže 8. maja. Pozvana je hitna pomoć, no ona je samo mogla konstatirati njegovu smrt.

  • Estrada

  • 13. Maj 2022  13. Maj 2022

  • 0

Nakon sahrane Vidoja Ristovića njegova supruga Nikolina vratila se na njegov grob i počela jecati, piše Blic. Kad je Vidojev otac Viktor, poznatiji kao Grof Miša, otišao, Nikolina je ostala pored groba, a kako piše srpski portal, nisu je mogli odvojiti od njega. Prijatelji su je pridržavali, a kako se navodi, Nikolina je u jednom trenutku rekla: "Slikajte mi ovo cvijeće, da imam."

Nedugo poslije nje na grob je došla Vidojeva prva supruga Lana.

"On je od danas u Carstvu nebeskom gdje će se moliti za nas koji ostajemo ovdje. Neka ga Gospod primi u svoje naručje i oprosti mu sve grijehe", rekao je svećenik tokom obreda.

alt

Iako su Vidojeve kćeri Matea i Una Sofija došle na groblje, porodica je odlučila da je bolje da ne prisustvuju sahrani svog oca. Ispratila ih je Lana, koja se nakon toga ipak vratila na sahranu.

Vidoje Ristović iznenada je preminuo tokom masaže 8. maja. Pozvana je hitna pomoć, no ona je samo mogla konstatirati njegovu smrt.

alt

Prema riječima Viktora Ristovića zvanog Miša Grof, do smrti njegovog sina došlo je zbog respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića.

Nikolina se na društvenim mrežama oprostila od supruga.

"Ovakvog te se želimo sjećati. Nasmijanog, vedrog, u bojama, pod suncem. Sa svima nama... Samo da je ovakvih trenutaka bilo više… Da nismo jurili za još jednom obavezom, za još nekom prilikom, čekali da se još nešto posloži da bismo mogli svi na okupu biti ovako sretni. Neki susreti nikada se ne dočekaju. Ali i ovako sam bogata - i svi mi zajedno - bogata zbog svih neprocjenjivih trenutaka s tobom koji bi mogli ispuniti i tri života. I hvala ti na svakom od njih. Oprosti mi i hvala ti na svakoj tuzi - i one su nas gradile. Hvala na ljubavi. Hvala na Uni. Živjet ćeš u svakome od nas, dok dišemo. I gledat ćemo te u tvojoj Uni i tvojoj Matei, i znati da smo s tobom dok one rastu tebi na ponos. Naš si. Putuj i ne brini", napisala je, prenosi Index.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...