URNEBESNO: Pogledajte kako je Mektić "prizemljio" Dodika nakon nepotrebnog tvita o Konstrakti

Euforija iz Srbije u iščekivanju Konstraktinog nastupa u finalu Eurosonga polako se prelijeva i preko Drine

  • Mini market

  • 13. Maj 2022  14. Maj 2022

  • 0

Srbijanska predstavnica na Eurosongu Konstrakta , sa pjesmom In corpore sano , uspjela se plasirati u finale ovog natjecanja. Euforija polako zahvata naše istočne susjede kako se bliži početak finala, a ova euforija se sve više prelijeva i preko Drine.

Znani i neznani se utrkuju ko će putem društvenih mreža poslati emotivnu poruku. U prvu grupu, dakle one znane, svakako spada i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik , koji je u euforičnom maniru naručio:

Ovakvom porukom nabacio je "zicer" državnom zastupniku Draganu Mektiću , koji ovakvu priliklu nije želio propustiti.

"Previd, ne nastupa ona pod šatorima", napisao je Mektić, aludirajući na Dodikovo hvatanje za mikrofon po kojekakvim šatorima, proslavama i sličnim prilikama.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...