POLICIJA JE ZAUSTAVILA VOLKSWAGEN I OSTALA U ŠOKU: Jedan vozač ostao je bez automobila jer je bio opasan po život…

Na brzom tehničkom pregledu ustanovljeno je čak 35 nedostataka, od kojih su neki po život opasni. Vozača, ali i drugih sudionika u prometu.

  • Auto

  • 14. Maj 2022  17. Maj 2022

  • 0

Nijemci voze bolje automobile od nas u prosjeku, ali nisu ni oni bez problema.

Većina vlasnika automobila pokušava održati svoje vozilo u dobrom stanju – uostalom, sigurnost je u pitanju. No policija u Njemačkoj stalno zaustavlja vozila u lošem stanju. Nerijetke su vijesti iz Njemačke o brzim tehničkim pregledima i isključivanjima vozila iz prometa, a sada je objavljen još jedan slučaj. U Mettmannu su se policijski službenici šokirali stanjem u kojem je bio jedan Volkswagen Sharan sa 430.000 prijeđenih kilometara.

Objavljena je samo fotografija hrđavih pragova, a na brzom tehničkom pregledu ustanovljeno je čak 35 nedostataka, od kojih su neki po život opasni. Vozača, ali i drugih sudionika u prometu. Monovolumenom je upravaljao 34-godišnjak.

Policija je zaplijenila registracijske tablice, a Sharan će na otpad…

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...