HOLIVUDSKI GLAMUR: Megan Fox u blještavoj haljini plijenila pažnjom na crvenom tepihu (FOTO)

Poznata holivudska ljepotica plijenila je pozornost u pripijenoj haljini korzetne podstave.

  • Žena

  • 14. Maj 2022  14. Maj 2022

  • 0

Holivudski par, koji posljednjih mjeseci neprestano puni medijske stupce, odlučio je i poslovno sarađivati, a rezultat navedenog je nastanak filmske komedije "Good Mourning".

Na njezinoj svečanoj premijeri u Los Angelesu, Fox i Kelly pojavili su se u ružičastim izdanjima.

I dok je 32- godišnji muzičar svoju modnu odvažnost istaknuo u odijelu cvjetnoga uzorka, poznata holivudska ljepotica plijenila je pozornost u pripijenoj haljini korzetne podstave.

U duhu starog Hollywooda, blještavu haljinu naglasila je frizurom raskošnih valova, dok je visoki prorez otkrivao sandale s trendovskom platforma petom, prenosi Tportal.hr.

 Megan Fox

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...