KOMŠIĆ UPUTIO TELEGRAM SAUČEŠĆA POVODOM SMRTI AL NAHYANA: "Bio je veliki prijatelj Bosne i Hercegovine"

U me svih građana Bosne i Hercegovine i u svoje lično ime, Komšić je uputio najdublje izraze saučešća njegovoj porodici, princu Muhamedu bin Zayedu al Nahyanu, narodu UAE, prijateljima i kolegama.

  • Vijesti

  • 14. Maj 2022  17. Maj 2022

  • 0

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić uputio je telegram saučešća povodom smrti predsjednika Ujedinjenih Arapskih Emirata šeika Khalife bin Zayeda al Nahyana.

"Veoma me rastužila vijest o smrti predsjednika Ujedinjenih Arapskih Emirata šeika Khalife bin Zayed al Nahyana. Šeik Khalifa bin Zayed je ostavio neizbrisiv trag u svom radu, a posebno privrednom razvoju u svojoj zemlji. Njegov odlazak veliki je gubitak za Ujedinjene Arapske Emirate. Bio je veliki prijatelj Bosne i Hercegovine, stoga ćemo nastavit razvijati partnerske odnose između naših dviju zemalja i u budućnosti",  poručio je Komšić. 

Naveo je da želi da, u ime svih građana Bosne i Hercegovine i u svoje lično ime, uputi najdublje izraze saučešća njegovoj porodici, princu Muhamedu bin Zayedu al Nahyanu, narodu UAE, prijateljima i kolegama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...