VRUĆE NA EUROSONGU: Vatrena Španjolka pred milionima gledatelja otkrila stražnjicu…

Španjolsku je na Eurosongu predstavila pjevačica Chanel s pjesmom "SloMo", a njezin nastup jedan je od najvatrenijih ove godine.

  • Show

  • 15. Maj 2022  

  • 0

Predstavnica Španjolske ne Eurosongu, pjevačica Chanel, svojim nastupom u finalu ugrijala je atmosferu u dvorani PalaOlimpico u Torinu.

S pjesmom "SloMo" nastupila je 10. po redu, a u finale se plasirala izravno, jer je Španjolska dio takozvane velike petorke, uz Italiju, Veliku Britaniju, Njemačku i Francusku, a radi se o zemljama koje imaju direktan plasman u finale natjecanja.

Atraktivna Španjolka nastupila je u seksi kostimu s tangama koji je otkrio cijelu njezinu stražnjicu, a pozornicu je zapalila i svojim plesnim pokretima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...