LUDNICA U ENGLESKOJ: Procurio video iz svlačionice, pogledajte kako su nogometaši Liverpoola proslavili novi naslov...

Liverpool je ovim trofejom ostao u igri za osvajanje četiri naslova u ovoj sezoni, što je dosad uspjelo tek Celticu 1967. godine.

  • Sport

  • 15. Maj 2022  

  • 0

Liverpool je u subotu boljim izvođenjem jedanaesteraca na Wembleyju savladao Chelsea 6:5 i tako stigao do naslova u FA kupu, svog osmog ukupno i prvog nakon 2006. godine. Koliko je on značio ekipi i Jürgenu Kloppu pokazale su scene nakon kraja utakmice.

Liverpool je ovim trofejom ostao u igri za osvajanje četiri naslova u ovoj sezoni, što je dosad uspjelo tek Celticu 1967. godine. Uz naslove u Liga kupu i FA Kupu još uvijek može postati i prvak Engleske iako dva kola prije kraja ima tri boda manje od Manchester Cityja. Naslov kojem se nada je i onaj u Ligi prvaka u kojoj ga finale protiv Real Madrida čeka 28. maja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...