HEROJI SU MEĐU NAMA: Otišao sa svadbe, skinuo sako i spasio psa iz nabujale rijeke (VIDEO)

Na stranici 'podgorički vremeplov' navodi se da je u pitanju rijeka Lim koja inače teče kroz Crnu Goru, Srbiju i Bosnu i Hercegovinu.

  • Šareni svijet

  • 15. Maj 2022  17. Maj 2022

  • 0

Da su heroji među nama, običnim smrtnicima, najbolje pokazuje video koji je objavljen na Facebook stranici 'Podgorički vremeplov'.

Na snimci se vidi kako je pas upao u nabujalu rijeku koja prijeti da ga odnese. To je primijetio jedan muškarac koji je, prema opsiu videa, bio gost na svadbi u restoranu pored.

Skinuo je sako i uz pomoć jednog prijatelja, koji ga je čuvao da i on ne padne u rijeku, uspio je da dohvati psa i izvuče ga.

Na stranici 'podgorički vremeplov' navodi se da je u pitanju rijeka Lim koja inače teče kroz Crnu Goru, Srbiju i Bosnu i Hercegovinu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...