JELENA TRIVIĆ OGOLILA DODIKA: "Histerični, bijesni i prestravljeni Milorad zaboravio da je..."

Ona je reagovala na Dodikovu objavu na Twitteru, gdje ju je nazvao "Marinikom Tepić Republike Srpske".

  • Politika

  • 15. Maj 2022  15. Maj 2022

  • 2

"Histerija i bijes Milorada Dodika, agenta hrvatskih službi, pokazuju paniku u kojoj se ta individua nalazi. Panika je izazvana mojom kandidaturom za predsjednika Republike Srpske, kao i mojim ukazivanjem na njegove prevarantske pokušaje obmane naroda koji on više ne može, kao i do sada, lagati i žrtvovati za one kojima služi", saopćila je poslanica PDP-a Narodne skupštine Republike Srpske Jelena Trivić.

Ona je reagujući na Dodikovu objavu na Twitteru, gdje ju je nazvao "Marinikom Tepić Republike Srpske", naglasila da je histerični, bijesni i prestravljeni Dodik zaboravio je da su upravo on i njegova kleptokratska bulumenta dovela penzionere, borce, radnike, mlade i sve ostale građane gotovo do prosjačkog štapa.

"Marinika Tepić Republike Srpske nije izdržala ni jedan dan", izjavio je lider SNSD-a Milorad Dodik aludirajući na Jelenu Trivić i njene kritike iznesene povodom najavljene pomoći od po 100 КM za mlade, borce i penzionere.

"Histerija i bijes je njen odgovor na najavljenu pomoć mladima, borcima i penzionerima. Histerija i bijes je njen odgovor na stabilnu makroekonomsku situaciju, na stabilan budžet i institucije Republike Srpske", napisao je Dodik na Twitteru.

Prema njegovim riječima, to je njen odgovor i na najveći broj zaposlenih, 120 kilometara autoputeva i na izgrađene bolnice u svim regionalnim centrima.

"O kakvoj ekonomskoj politici priča Dodik kojeg bih mogla poistovjetiti sa mnogim izdajnicima i slugama raznih okupatora koji su imali namjeru da unište srpski narod, ali to neću učiniti, jer sam ja, za razliku od njega, političarka, a ne agent opasnih djela", navela je Jelena Trivić.

I za kraj, kaže ona, Dodik bi trebao da poradi malo na pismenosti.

"Što se ostalog tiče, poodavno je dešifrovan. Dodik je prošlost, retrogradna snaga koja odlazi. Narod, a i ja sa narodom, idemo ka vremenu bez njega, najvećeg uzurpatora i izdajnika, predatora vlastitog naroda. Pred nama je budućnost, a pred Dodikom odlazak u nečistu političku prošlost", zaključila je Jelena Trivić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...