OVO JE MLADIĆ KOJI JE POGINUO U NESREĆI KOD BLAGAJA: Društvene mreže preplavljene su njegovim fotografijama...

Društvene mreže su preplavljene njegovim slikama, gdje se prijatelji i rodbina opraštaju od Harisa.

  • Hronika

  • 15. Maj 2022  15. Maj 2022

  • 0

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć na cesti između Blagaja i Mostara poginula je jedna osoba.

U nesreći su učestvovala dva vozila, Golf i Mercedes. Mercedes, kojeg je vozio stradali je završio u vinogradu pored ceste, te se prevrnuo. Policijska uprava Mostar je jutros oko 4 sata od dežurnog ljekara u medicinskoj ustanovi obaviještena kako je stradali podlegao od zadobivenih povreda.

Kako Hayat.ba saznaje, radi se o 22-godišnjem Harisu Mekiću, koji je studirao u Mostaru. Haris će ostati upamćen kao dobar i kulturan momak, koji je bio spreman pomoći svima. Društvene mreže su preplavljene njegovim slikama, gdje se prijatelji i rodbina opraštaju od Harisa.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...