JENNIFER LOPEZ NADMAŠILA SAMU SEBE: Vruće subotnje popodne u haljini savršenoj za ljeto

Kako su i u Los Angelesu temperature već ljetne, Jennifer Lopez odabrala je stajling u skladu s vremenskim prilikama.

  • Žena

  • 16. Maj 2022  

  • 0

Jennifer Lopez i njena kći Emme sunčano i vruće subotnje popodne u Los Angelesu provele su u kupovini, a posjetile su trgovinu Jet Rag poznatoj po vintage odjeći. Slavna pjevačica uvijek se pobrine sa izborom outfita ostavi dojam, pa ni ovaj izlazak iz kuće nije bio iznimka.

GalerijaJennifer Lopez u špagericama 'neboderkama' i haljini savršenoj za ljeto - 6Jennifer Lopez u špagericama 'neboderkama' i haljini savršenoj za ljeto - 1Jennifer Lopez u špagericama 'neboderkama' i haljini savršenoj za ljeto - 2+2Jennifer Lopez nosi špagerice s izrazito visokom platformom i punom petom

Kako su i u Los Angelesu temperature već ljetne, Jennifer Lopez odabrala je stajling u skladu s vremenskim prilikama. Nosila je lijepu bijelu haljinu midi dužine koja je na debljim naramenicama i području dekoltea ukrašena čipkom te je rezana ispod grudi gdje se također nalazi čipka, piše Zadovoljna.hr.

Jennifer Lopez u špagericama 'neboderkama' i haljini savršenoj za ljeto - 3Jennifer Lopez u špagericama 'neboderkama' i haljini savršenoj za ljeto (Foto: Profimedia)

Haljina se ispod grudi lijepo širi sežući do ispod listova. Haljina ima izrez u obliku slova V, a zanimljivo je da se jednaki izrez nalazi i na leđima što ovaj model čini još ženstvenijim.

Laganu, bijelu haljinu savršenu za ljeto J. Lo je kombinirala uz sandale špagerice ukrašene kamenčićima na kojima se ističe izrazito visoka puna peta s kojom je velika ljubiteljica platformi i visokih potpetica možda i nadmašila samu sebe. Sandale se oko gležnja vežu tankim remenčićem, a nema sumnje da je hodanje u takvim "neboderkama" pravo umijeće.

Stajling za odlazak u šoping s kćeri Emme Jennifer je podigla s tankim lančićima, velikim okruglim naušnicama i sunčanim naočalama četvrtastog okvira. Od modnih dodataka izabrala je još tote model torbe modne kuće Christian Dior zanimljivog šarenog uzorka.

Jennifer Lopez u špagericama 'neboderkama' i haljini savršenoj za ljeto - 2Jennifer Lopez u špagericama 'neboderkama' i haljini savršenoj za ljeto (Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...