KOMITET ZA TAKMIČENJE FUDBALSKOG SAVEZA BiH ODLUČIO: Prekinuta utakmica između Širokog Brijega i Sarajeva registrovana rezultatom 3:0 za...

Dvoboj na Pecari prekinut je u 86. minuti pri vodstvu Širokobriježana 2:0, nakon što su s tribina stadiona pogođeni fudbaleri Sarajeva Hamza Čataković i Amer Dupovac.

  • Sport

  • 16. Maj 2022  

  • 1

Komitet za takmičenje Fudbalskog saveza i Hercegovine održao je hitnu sjednicu nakon prekida subotnje utakmice 31. kola Premijer lige BiH između Širokog Brijega i Sarajeva na Pecari.

Dvoboj je registrovan službenim rezultatom 3:0 u korist Širokobriježana, potvrđeno je za Faktor.

Osim toga, suspendovan je stadion Pecara.

Poslije sjednice Takmičarske komisije, sutra će zasjedati Disciplinska komisija Fudbalskog saveza BiH, koja će odlučivati o kaznama za klubove.

Dvoboj na Pecari prekinut je u 86. minuti pri vodstvu Širokobriježana 2:0, nakon što su s tribina stadiona pogođeni fudbaleri Sarajeva Hamza Čataković i Amer Dupovac.

Sudija Zoran Grbić poslije toga poslao je igrače u svlačionicu. Nakon dužeg zasjedanja službena lica bila su za to da se meč privede kraju, ali su gosti bili protiv, brinući se za svoju sigurnost.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...