JELENA OBUĆINA RASTURILA VUČIĆA: "Srbija je u specijalnom ratu sa Zapadom" (VIDEO)

"Jer ideja je nesigurnost, da bi potom došao spasitelj. Toliko puta viđeno", rekla je Obućina.

  • Regija

  • 17. Maj 2022  19. Maj 2022

  • 0

"Plašite li se hoćete li imati šta da jedete, čime da se grijete, od čega sve da platite i jesu li vam djeca bezbjedna? Ako se ne plašite toga -  plašite li se nuklearnog rata? Ili bar specijalnog?", upitala je Jelena Obućina u uvodu Pregleda dana.

"Jer Srbija je u tom ratu sa Zapadom - poručuje jutros vlast. Ako se ne plašite, ništa nisu postigli, a trude se. Jer ideja je nesigurnost, da bi potom došao spasitelj. Toliko puta viđeno. Nevolja je što je sad i spasitelj u strahu, pa mora dio svoje drhtavice da prelije niže. Otuda šizofrene poruke - bićete gladni na zimu, ali ima dovoljno hrane. Poskupjeće struja 30 odsto, neće, jer država neće moći da podnese", dodala je ona.

"Najvažniji su životi građana Srbije, odmah iza mrtvih principa u politici. Ako ste na sve to imuni, vi bar podijelite predsjednikov strah. On se plaši odlaska investitora i trećeg svjetskog rata. I Save Manojlovića - tvrdi Savo. Zvaće za svjedoke njega i Džonija Depa. Šteta sud će to odbiti, jer i oni se plaše. A proces bi bio gledaniji od spora Dep – Amber, i to bez detalja ko se kome uneredio u život", zaključila je Obućina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...