ZBOG PODRŠKE OPOZICIJI: Dodikova mladež u Prnjavoru ušla u obračun sa Kalabićem

"Ovako si samo uzeo novac da praviš kobajagi pometnju i pričaš o tome kako ćeš podržati kandidata opozicije", poručili su Kalabiću

  • Politika

  • 18. Maj 2022  18. Maj 2022

  • 0

Dodikova mladež u Prnjavoru žestoko je udarila po bivšem visokom funkcioneru SNSD-a iz te opštine Dragu Kalabiću, koji često na drštvenim mrežama kritikuje rukovodstvo te stranke da vode lošu politiku po Republiku Srpsku.

Kritike često upućuje i lokalnom rukovdstvo Prnjavora, koji su također kadrovi SNSD-a.

Kalabić je ranije najavio podršku kandidatima opozicije.

Kako prenosi Srna, mladi socijaldemokrati Prnjavora Kalabiću su poručili da bi riješio, kako kažu, svoju ušljivu papirologiju na vrijeme i odmjerio se na izborima da je i sam vjerovao da ima partiju.

"Ovako si samo uzeo novac da praviš kobajagi pometnju i pričaš o tome kako ćeš podržati kandidata opozicije. Na sreću, nisi više u SNSD i ko bi ti se takvom kakav jesi priključio iz SNSD-a isti je kao ti, što znači da to nije nikakav gubitak za SNSD", naveli su Mladi socijaldemokrati Prnjavora reagujući na Кalabićevu izjavu da će njegova partija, koja još nema naziv, podržati opoziciju na predstojećim izborima i u slučaju da narednih dana ne završe svu "potrebnu papirologiju".

Prnjavorski Mladi socijaldemokrati ističu da je Кalabić "uvijek mutio, ucjenjivao i petljao po SNSD", tako da je njegovim isključenjem partija samo ojačala, što se vidi i po izbornim rezultatima u Prnjavoru, prenijela je Srna.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...