PECIKOZA UZBURKAO DUHOVE: "Denis Bećirović je loš i konfliktan kandidat, koji je 25 godina na budžetu, sve sam rekao Radončiću..."

Dodaje kako su NiP i Naša Stranka na prethodnim izborima 2018. godine pokazali samo kapacitet u Kantonu Sarajevo.

  • Mini market

  • 19. Maj 2022  20. Maj 2022

  • 1

Nakon što se lider SBB-a Fahrudin Radončić sastao s predsjednicima SDP-a BiH Nerminom Nikšićem i Naoda i pravde Elmedinom Konakovićem te razgovora o podršci kandidatu opozicije za člana Predsjedništva BiH na društvenim se mrežama oglasio zastupnik u Skupštini KS i član SBB-a Fahrudin Pecikoza.

„Veoma sam ljut na opciju da SBB podrži kandidata Trojke Denisa Bećirovića za Predsjedništvo BiH, Čovjek je loš i konfliktan kandidat, koji je 25 godina na budžetu. Mi u SBB-u imamo jednog mega uspješnog gospodina Radončića ili ako on neće, imamo i mlađe političare“,  poručio je Pecikoza.

Dodaje kako su NiP i Naša Stranka na prethodnim izborima 2018. godine pokazali samo kapacitet u Kantonu Sarajevo.

„Jedino SBB i SDP imaju poslanike širom Federacije. SBB pravi previše ustupaka Trojci koja je ‘pobila’ naše kadrove u KS“, tvrdi Pecikoza.

Pita se kako Maradona može podržati igrača iz treće lige.

„Sve što pišem, lično sam rekao i Radončiću na njegovom radnom sastanku sa stranačkim rukovodstvom Novog Grada“, navodi se u objavi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...