„BJELAVE MJERE MINUS 1, SARAJEVO-BUTMIR 6…“: Meteorolog Nedim Sladić najavio vremenske prilike u Bosni i Hercegovini…

Meteorolog Nedim Sladić komentirao je nagli pad jutarnjih temperatura, te najavio vremenske prilike u narednim danima.

  • Vijesti

  • 19. Maj 2022  20. Maj 2022

  • 0

Danas se u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 7, na jugu zemlje do 11, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 19 i 25, na jugu do 28 stepeni, javljaju iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Meteorolog Nedim Sladić komentirao je nagli pad jutarnjih temperatura, te najavio vremenske prilike u narednim danima.

"Bjelave mjere trenutno -1°C, Sarajevo-Butmir 6°C, a Bjelave 8°C. Do jutra prognozna temperatura samo na Butmiru do 2°C, odnosno 4°C na Bjelavama. Zagrijavanje prije polaska na posao. Ljetne vrućine u petak, do 35°C u subotu“, poručio je kasno sinoć Sladić na društvenim mrežama.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...