ODVAŽNA KOMBINACIJA NA CRVENOM TEPIHU: Goli trudnički stomak Adriane Lime zasjenio sve haljine u Cannesu

Brazilska manekenka privlačila je poglede vrlo odvažnom kombinacijom koja je u prvi plan stavila njen trudnički stomak..

  • Žena

  • 19. Maj 2022  22. Maj 2022

  • 0

Adriana Lima bila je jedna od slavnih uzvanica koje su prošetale crvenim tepihom uoči premijere filma „Top Gun: Maverick“ na 75. po redu filmskom festivalu u Cannesu.

Adriana Lima u Balmainovoj kreaciji na crvenom tepihu u Cannesu s partnerom Andreom LemmersomAdriana Lima u Cannesu

Brazilska manekenka privlačila je poglede vrlo odvažnom kombinacijom koja je u prvi plan stavila njen trudnički stomak..

Adriana Lima nosila je dugu večernju haljinu u crnoj boji s potpisom francuske modne kuće Balmain koji je bila odrezana na predjelu trbuha te tako istaknula ovaj dio njenog tijela.

Adriana Lima u Balmainovoj kreaciji na crvenom tepihu u CannesuAdriana Lima u Balmainovoj kreaciji na crvenom tepihu u Cannesu (Foto: Guliver)

Maksi model dugih rukava sparila je sa sandalama visokih potpetica, u kojima se kretala bez ikakvih problema. Ne samo da je trudnoća ne sprečava u nošenju obuće s vrtoglavim potpeticama, nego je i ne ometa u radu.

Slavna manekenka prošlog je mjeseca nosila reviju Alexandera Wanga te ponosno koračala po pisti u mini haljini i čizmama iznimno visokih sara, a nedavno se razgolitila i za snimanje naslovnice brazilskog magazina Elle.

Adriana Lima na reviji Alexandera Wanga u travnju 2022. godineAdriana Lima na reviji Alexandera Wanga u april 2022. godine (Foto: Profimedia)

Adriana Lima u februaru ove godine objavila je kako je trudna, te da s partnerom Andreom Lemmersom čeka njihovo prvo dijete. Sinčić bi trebao doći na svijet najesen, piše Zadovoljna.hr.

Sa srpskim košarkašem Markom Jarićem već ima dvoje djece – 12. godišnju Valentinu i 9-godišnju Siennu.

Adriana Lima željela je istaknuti svoj trudnički trbuhAdriana Lima željela je istaknuti svoj trudnički trbuh (Foto: Guliver)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...