ZAVEDI ME, RAZVEDI ME: Bivša srpska snaha u 42. godini dobila dijete s novim dečkom, dali su mu neobično ime…

Posljednja ljubavna veza u kojoj je prije Andrea bila je ona s turskim piscem Metinom Harom, a nakon toga se o njezinim romansama ništa nije znalo, sve do kraja prošle godine kada je priznala kako je ponovno zaljubljena.

  • Show

  • 06. Sep. 2022  

  • 0

Slavna manekenka Adriana Lima i njezin dečko Andre Lemmers dobili su prvo zajedničko dijete, a sretnu je vijest za magazin People potvrdio izvor blizak paru.

41-godišnja manekenka Victoria's Secreta rodila je sina, kojem su odlučili dati pomalo neobično ime Cyan Lima Lemmers koje je inspirirano prekrasnim bojama vode na odredištima poput Maldiva, Bahama i Bora Bore.

"Cyan je boja između zelene i plave u spektru boja", kazao je izvor blizak paru.

Adriani je ovo treće dijete jer već ima dvije kćeri, 12-godišnju Valentinu i 9-godišnju Siennu koje je dobila s bivšim suprugom i srpskim košarkašem Markom Jarićem s kojim je razvela 2019. godine nakon sedam godina braka, dok je Andre prvi put postao roditelj.

Brazilska ljepotica je vijest da čeka dijete objavila na TikToku, a ubrzo je nakon toga obznanila i da im stiže dječak. Posljednja ljubavna veza u kojoj je prije Andrea bila je ona s turskim piscem Metinom Harom, a nakon toga se o njezinim romansama ništa nije znalo, sve do kraja prošle godine kada je priznala kako je ponovno zaljubljena.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...