ONA JE BOMBA: Supruga Luke Modrića "ukrala" show na dodjeli nagrada u Madridu, svi su gledali u njezine...

Luka i Vanja Modrić pojavili su se zajedno na dodjeli Marcine nagrade u Španjolskoj gdje su bili i glavne zvijezde crvenog tepiha.

  • Estrada

  • 19. Maj 2022  22. Maj 2022

  • 0

Luka Modrić bio je glavna zvijezda dodjele nagrada Marcine legende koja mu je i dodijeljena kao jednom od najboljih sportskih profesionalaca u povijesti, a gdje se pojavio u pratnji svoje supruge Vanje Modrić.

Vanja je privlačila poglede u kratkoj haljini u kojoj su do izražaja došle njezine noge, a s lica nije skidala osmijeh dok je s Lukom pozirala na crvenom tepihu. 

Vanja je Lukina najveća podrška još od samih početaka njegove karijere, a upoznali su se 2004. kada je njemu bilo 19, a njoj 25 godina i nakon šest mjeseci već su započeli zajednički život.

Foto: Profimedia

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...