LJUBAV SE RODILA U SUDNICI: Ko je glamurozna braniteljica sa kojom Johnny Depp razmjenjuje nježne poglede i zagrljaje (FOTO, VIDEO)

Osim o njenoj gorljivosti u sudnici, puno se priča i o zagrljajima koje je razmijenila s Johnnyjem Deppom. Nije trebalo dugo čekati na glasine da se u sudnici rodila ljubav.

  • Žena

  • 19. Maj 2022  20. Maj 2022

  • 0

Suđenje između Johnnyja Deppa i Amber Heard izrodilo je neočekivanu zvijezdu na društvenim mrežama, njegovu glamuroznu braniteljicu Camille Vasquez.

Iako ju je svijet upoznao kao braniteljicu slavnog glumca, 37-godišnja Vasquez je saradnica u advokatskom uredu Brown Rudnick, koji je Depp angažirao u parnici teškoj 50 miliona dolara.

Na internetskim stranicama ureda navodi se da su ovoj braniteljici iz Orange Countyja u Kaliforniji specijalnost parnice i arbitraža, a naročito zastupanje tužitelja u slučajevima klevete baš kao što je to u Deppovom slučaju.

imageCamille Vasquez (Foto: AFP/PROFIMEDIA)

Rođena je u maju 1984. godine, a njeni roditelji Leonel i Marilia kolumbijskog su porijekla te žive u milion dolara vrijednom domu u kalifornijskom Buena Parku.

Diplomirala je na pravnom fakultetu Southwestern 2010. godine, a Univerzitet Južne Kalifornije završila je četiri godine ranije s pohvalom. Publikacija The Best Lawyers in America proglasila je braniteljicom na koju treba obratiti pažnju, a osim engleskog, Vasquez govori i španski jezik.

Gorljivo ispitivanje

Kao saradnica u advokatskom uredu jedna je od brojnih članova Deppovog advokatskog tima, no zbog zagrljaja s glavnim glumcem i gorljivog unakrsnog ispitivanja Amber Heard privukla je najviše pažnje. Podsjetimo, Depp je tužio Heard zbog članka koji je napisala za Washington Post 2018.

imageCamille Vasquez (Foto: AFP/PROFIMEDIA)

Svjedočenje Amber Heard obilježile su nebrojena ljutita dobacivanja kako glumice, tako i Deppove braniteljice te prigovori glumičinog advokatskog tima na Vasquezine metode ispitivanja.

Nakon drame u sudnici brojni Deppovi fanovi postali su njeni fanovi, a iako ona nema javne profile na društvenim mrežama, sve moguće platforme ispunile su snimke na kojima pravnica dominira nad Heard. Dosad su samo snimke s hashtagom #CamilleVasquez na TikToku prikupile više od 723 miliona pregleda.

Osim toga, nekoliko Deppovih fanova došlo je na sud odjeveno u majice s natpisom "'I heart Camille Vasquez" s nadom da će je vidjeti ili čak zagrliti.

"Nevjerovatno je vidjeti kako Camille Vasquez ubija na ispitivanju, sigurna sam da je inspiracija brojnim mladim ljudima, naročito mladim ženama da postanu odlični advokati poput nje. Kvragu, i ja sad želim biti braniteljica", jedan je od brojnih komentara u kojima se slavi njena vještina u sudnici.

"Johnny Depp pobjeđuje na društvenim mrežama, kao i njegova braniteljica", rekla je za Daily Beast Juda Engelmayer, stručnjakinja za krizno komuniciranje.

Osim o njenoj gorljivosti u sudnici, puno se priča i o zagrljajima koje je razmijenila s Deppom. Nije trebalo dugo čekati na glasine da se u sudnici rodila ljubav.

Sad ih je potpirila i sama Vasquez koja novinarima nije htjela dati jasan odgovor na pitanje jesu li njih dvoje u vezi. Tek se nasmijala, zabacila kosu i prošla pored njih.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...