KRVNIK IZ DERVENTE PREMINUO U ZATVORU U ISTOČNOM SARAJEVU: Jednu komšinicu zaklao, drugu ranio, u zadnji čas ju je spasio...

Hrabri komšija, uspio je da savlada krvnika i zadrži dok nije došla policija.

  • Hronika

  • 20. Maj 2022  20. Maj 2022

  • 0

Krvnik iz Dervente Dobro Tešendić (69) preminuo je u zatvoru u Istočnom Sarajevu, saznaje ATV.

Prema riječima izvora, u pitanju je prirodna smrt.

Tešendić je u ubilački pohod krenuo 3. augusta 2021. godine, kada je prvo nožem zaklao komšinicu Ružicu Tešendić, a na isti način pokušao je ubiti i Ružu Tešendić kojoj je nanio teške povrede.

Naime, monstrum je oko 7 sati otišao do kuće komšinice Ružice i tu lupao na njena vrata i zatim provalio u kuću. Nesretna starica je u tom trenutku spavala, a on je zatim ušao u njenu sobu i zaklao je dok je ležala u krevetu, a potom se uputio u kuću druge komšinice Ruže, gdje je takođe lupao na vrata i galamio.

Vidjevši da ne otvara, Tešendić je provalio u njenu kuću i krenuo da napadne ženu. Na sreću, to je sve čuo komšija koji je utrčao u kuću i spriječio ga u krvavom naumu.

Hrabri komšija, uspio je da savlada krvnika i zadrži dok nije došla policija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...