HDZ UZVRAĆA UDARAC MILANOVIĆU: "Iskompleksiran je, pakostan i ljubomoran na Andreja Plenkovića"

Glasan kada treba braniti Kremlj, još se u veljači - prije ruske agresije na Ukrajinu - otvoreno protivio širenju NATO-a, napisali su.

  • Regija

  • 20. Maj 2022  20. Maj 2022

  • 2

HDZ se obrušio na predsjednika Zorana Milanovića putem Facebooka, navodeći kako bi Hrvatska bila izolirana od svih saveznika da je do njega.

Ponovno su njegova ponašanja povezali s djelovanjima Kremlja, a njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

Kako možeš pomoći svom narodu ako sve okrećeš protiv sebe?

Šveđane naziva 'fašistima' i 'nabija ih…', fućka mu se za europska sredstva u jeku najgore krize, na dnevnoj bazi vrijeđa SAD, Francusku, Ukrajinu i 'korumpirane Ukrajince', Njemačku & 'male Švabe', Veliku Britaniju, pljuje po NATO i EU, želi uvući Hrvatsku u sukob sa zapadnim partnerima.

Da je do Milanovića, Hrvatska bi bila izolirana od svih saveznica, a Hrvati u BiH napušteni kao u njegovome premijerskom mandatu.

Današnja Hrvatska: Na jednoj strani Milanović, Raspudić, Beljak, Radnička fronta - na drugoj svi ostali.

Na jednoj jačanje savezničke suradnje i sigurnost u okviru NATO-a i EU-a, na drugoj moskovski čovjek s Pantovčaka & blokada i izolacija Hrvatska. Smjer za budućnost i smjer za prošlost. Jesu li Milanoviću na prvom mjestu ruski ili hrvatski interesi? Glasan kada treba braniti Kremlj, još se u veljači - prije ruske agresije na Ukrajinu - otvoreno protivio širenju NATO-a.

No tada se još nije bio dosjetio zlorabiti Hrvate u BiH za svoje proruske stavove. Koliko mu je stvarno stalo do njih pokazivao je dok je 'hrabro' u crvenom šuškavcu podupirao Komšića i tzv. građansku BiH, radovao se kada im je drugi narod nametao političke predstavnike, a kao premijer pune 4 godine na Europskom vijeću nije izustio nijedno slovo o nepravednom Izbornom zakonu BIH i majorizaciji Hrvata -  i to dok su im se otimala prava.

Bio je šutljivi, nezainteresirani poltron kada je trebao zastupati Hrvatsku i Hrvate u BiH! I sada, dok ispucava 'ćorke' o blokadi, ne samo da ide na ruku Kremlju koji provodi svirepu agresiju nad Ukrajinu, nego u biti i učvršćuje poziciju onima koji preglasavaju Hrvate u BiH.

Iskompleksiran, pakostan i ljubomoran na Andreja Plenkovića, jedini 'uspjeh' koji on može postići jest to da samu Hrvatsku izloži 'vetu' i 'blokadama' - čije će žrtve biti hrvatski građani. I to u jeku najvećih sigurnosnih, gospodarskih i energetskih neizvjesnosti'', napisali su.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...