15-GODIŠNJA DJEVOJČICA PRONAĐENA; OGLASIO SE I NJEN OTAC: "Oteli su mi kćerku i mučili je cijelu noć"

Podsjetimo, ona je bila sa društvom, ali kada su se rastali, djevojčica nije stigla kući. Roditelji su odmah nestanak prijavili policiji.

  • Hronika

  • 21. Maj 2022  23. Maj 2022

  • 1

Djevojčica (15) koja je nestala sinoć u Banatskom Velikom Selu, jutros je pronađena.

"Kćerku su mi otela dvojica muškaraca i mučila je cijelu noć. Vratila se sva izgrebana i pocijepana, tek sad dolazi sebi", ovako za Telegraf priča otac djevojčice (15) koja je sinoć nestala u Banatskom Velikom Selu, a jutros se vratila kući.

Podsjetimo, ona je bila sa društvom, ali kada su se rastali, djevojčica nije stigla kući. Roditelji su odmah nestanak prijavili policiji.

"Ispričala nam je da su je dvojica muškaraca držala pod jednim drvetom cijelu noć. Jedan je bio stariji, drugi mlađi. Vukli su je po zemlji, udarali, dio odjeće joj je pocijepan. Nije zlostavljana, ali je povrijeđena i istraumirana", rekao je otac.

U kikindskom MUP-u kratko su odgovorili da se "još utvrđuju okolnosti nestanka".

"Najbitnije je da je djevojčica sad na sigurnom", kažu u MUP-u za Telegraf.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...