OTAC HTIO DA ZAŠTITI SINA PA GA IZMASAKRIRALI: Novi detalji brutalne tuče u kafani

Povrijeđeni pacinet je primljen u našu bolnicu gdje mu je pružena pomoć

  • Hronika

  • 11. Apr. 2023  

  • 2

Muškarac T. Z. (52) iz Mokrina (Srbija) je brutalno pretučen u kafani u centru mjesta u ponedjeljak uvečer, a teške tjelesne povrede nanijela su mu trojica mladića iz Kikinde.

Nesrećni čovjek se, kako se nezvanično saznaje, umješo u incident kako bi zaštitio sina koji je bio u tom lokalu, a onda su ga napadači zvjerski pretukli.

Oštećenog su tukli stolicama i nogama i polomili mu obije podlaktice. Šutirali su ga i udarali i dok je ležao na zemlji. Tokom tuče u ugostiteljskom objektu, oni su razbijali i lomili stvari po lokalu, a jedan od njih je razbio vrata lokala.

Povrijeđeni pacinet je primljen u našu bolnicu gdje mu je pružena pomoć, ali je radi naknadne dijagnostike u utorak ujutro prebačen na liječenje u Klinički centar Vojvodine u Novi Sad – rečeno je u kikindskoj bolnici.

Incidentu je prethodila rasprava između T.Z.(52) iz Mokrina i D.Z. (27) iz Kikinde, a onda je izbila tuča. Kikinđanin je Mokrinčanina zadao nekoliko udaraca rukom, a potom i inventarom. Tuči su se priključili M.J. (29), B.L. (20) i I.G. (24) svi iz Kikinde – kaže izvor iz istrage.

Kikinska policija uhapsila je napadače. Određeno im je policijsko zadržavanje, a terete se za nasilničko ponašanje i nanošenje teške tjelesne povrede. Javnost je za ovaj incident saznala pošto je na društvenim mrežama objavljen snimak stravične tuče.

Nasilni mladići iz Kikinde su se čak slikali krvavih ruku i pohvalili se kako su “sve razbili”, a ta fotografija je također objavljena na mrežama. Napadači su uhapšeni i određeno im je zadržavanje. Inače, od ranije su poznati policiji. Policija u Kikindi u utorak, do 17,30 sati se nije oglasila ovim povodom, prenosi Kurir.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...