"JOŠ JEDNA SAVLADANA PREPREKA": Evo kako je gradonačelnik Banja Luke proslavio 29. rođendan (FOTO, VIDEO)

Na cilju su ga iznenadili prijatelji koji su ga dočekali s rođendanskom tortom.

  • Društvo

  • 21. Maj 2022  25. Maj 2022

  • 0

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković danas slavi 29. rođendan.

Kako je otkrio na svom Instagram profilu, rođendan je proslavio na tvrđavi Kastel, gdje je održana utrka s preprekama "4Falcons" u kojoj je i sam učestvovao.

Na cilju su ga iznenadili prijatelji koji su ga dočekali s rođendanskom tortom.

"Prvih 29 godina. Bez iznenađenja rođendani ne bi bili ovako posebni. Još jedan rođendan i još jedna savladana prepreka", stoji u opisu njegove fotografije sa tortom, objavljene na Instagramu.

Brojni pratitelji u komentarima su mu uputili čestitke.

Draško je objavio i video s utrke u kojem je pokazao kako je savladao brojne prepreke na putu do cilja, a snimljen je i trenutak u kada mu je uručena torta.

Stanivuković je na poziciju gradonačelnika Banje Luke stupio kada je imao 27 godina, što ga čini najmlađim gradonačelnikom u historiji ovog grada,  navodi Oslobođenje. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...