BEBU OČEKUJU 23. JULA: Otkriveno ime koje će Grašo i Hana dati kćerkici (FOTO)

Petar baš na taj datum nastupa na festivalu u Splitu, a s njim i Tonči Huljić, koji je ranije otkrio gdje bi mogao biti u trenutku rođenja unuke.

  • Estrada

  • 21. Maj 2022  22. Maj 2022

  • 1

Hana Huljić i Petar Grašo na svom vjenčanju otkrili su uzvanicima spol djeteta, a sada su poznati termin porođaja te ime za koje se slavni par odlučio.

Hana bi trebala roditi djevojčicu 23. jula, a RTL Exkluziv  saznaje da su kćer odlučili nazvati Alba.

alt

Petar baš na taj datum nastupa na festivalu u Splitu, a s njim i Tonči Huljić, koji je ranije otkrio gdje bi mogao biti u trenutku rođenja unuke.

"I jedno i drugo dijete su mi se rodili, ja sam bio na bini. Imam neki blagi osjećaj da bi se to moglo i ovaj put desiti", rekao je Tonči Huljić.

Podsjetimo, Petar i Hana vjenčali su se 19. februara u crkvi svetog Dominika u Splitu.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...