OVO MOŽE SAMO IBRAHIMOVIĆ: "Na dodjelu trofeja izašao sa zapaljenom kubankom"

Popularni Ibra se poput pravog “bossa” na terenu pojavio sa zapaljenom kubankom i šampanjcem koji je bacio u zrak

  • Sport

  • 22. Maj 2022  23. Maj 2022

  • 0

Ibrahimović sa zapaljenom kubankom izašao na dodjelu trofeja i izazvao ludnicu na tribinama

Nogometaši Milana nakon 11 godina čekanja osvojili su titulu prvaka Italije, a svoj show prilikom uručenja pehara i medalja imao je Zlatan Ibrahimović.

Popularni Ibra se poput pravog “bossa” na terenu pojavio sa zapaljenom kubankom i šampanjcem koji je bacio u zrak, te je na taj način doveo do usijanja atmosferu pred 18.000 navijača Milana koji su napravili invaziju na stadion Mapei.

Podsjetimo, Rossoneri su u okviru posljednjeg 38. kola Serije A slavili na gostovanju protiv Sassuola 3:0 i osvojili prvu titulu nakon 11 godina i ukupno 19. u svojoj historiji.
Strijelac dva gola bio je sjajni Olivier Giroud u 17. i 32. minuti, a za 3:0 je pogodio Kessie u 36. minuti. Zanimljivo, sva tri puta asistent je bio sjajni Rafael Leao.

Ibrahimović je još ranije kazao kako će se oprostiti tek kada s Milanom osvoji trofej, a da li će se to zaista desiti, ostaje da vidimo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...