SENZACIONALAN TRANSFER NA POMOLU: PSG prodaje Neymara i dovodi najveću zvijezdu Barcelone...

PSG ga je prije pet godina doveo iz Barcelone za 222 milijuna eura, a Brazilac nije uspio ostvariti cilj i donijeti Parižanima naslov europskog prvaka.

  • Sport

  • 23. Maj 2022  26. Maj 2022

  • 0

Jedna od najzvučnijih transfer sapunica završena je ostankom Kyliana Mbappea u PSG-u. Francuski napadač mjesecima je birao između ostanka u Parizu i odlaska u madridski Real. Na kraju je odlučio prihvatiti najveću ponudu u povijesti nogometa i ostati u domovini.

PSG se na tom potpisu ne planira zaustaviti. Sljedeći cilj je dovođenje Ousmanea Dembelea, 24-godišnjeg francuskog ofenzivca kojem završava ugovor s Barcelonom. Le Parisien navodi da je drugi cilj prodaja Neymara.

"PSG je spreman prodati Neymara. Jedino je upitno hoće li se pojaviti klub koji je spreman dati Brazilcu plaću kakvu traži", pišu Francuzi, a španjolski mediji navode da je jučer Neymar snimljen na aerodromu u Barceloni.

Neymar, 30-godišnji Brazilac, najskuplji je igrač u povijesti nogometa. PSG ga je prije pet godina doveo iz Barcelone za 222 milijuna eura, a Brazilac nije uspio ostvariti cilj i donijeti Parižanima naslov europskog prvaka. Ugovor ima do 2025. godine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...