PORODICA DŽEKO NA OKUPU: Dijamant oduševio zajedničkom fotografijom sa stadiona u Milanu

Edin, kćerkice Una i Dalija, te sin Dani bili su obučeni u dresove Nerazzurra, dok Amra i njena kćerka Sofija nisu "zadužile" sportsku opremu.

  • Estrada

  • 23. Maj 2022  25. Maj 2022

  • 0

Edin Džeko, kapiten fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine, nije uspio sa Interom osvojiti titulu prvaka Italije.

Naslov je pripao gradskom rivali Milanu, koji nije propustio priliku da gostujućom pobjedom protiv Sassuola u posljednjem kolu osigura naslov.

Dijamant i njegovi saigrači iz Intera morali su se zadovoljiti drugom pozicijom. Kapiten Zmajeva je u dresu Intera ove sezone odigrao 36 utakmica u Serie A. Postigao je 13 golova i dodao sedam asistencija.

Nakon večerašnjeg trijumfa protiv Sampdorije (3:0) naš golgeter je sa porodicom izašao na teren stadiona Giuseppe Meazza i sve to ovjekovječio fotografijom.

Edin, kćerkice Una i Dalija, te sin Dani bili su obučeni u dresove Nerazzurra, dok Amra i njena kćerka Sofija nisu "zadužile" sportsku opremu.

(

(Faktor)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...